2841061911 6977658625 Ίστρον - Καλό Χωριό, Λασιθίου xristinakim@windowslive.com
hero image
Χριστινάκης Μιχάλης
Χωματουργικές Εργασίες Λασίθι Κρήτης
Η εταιρεία μας “ Χωματουργικές Εργασίες Χριστινάκης Μιχάλης” δραστηριοποιείται στον χώρο των χωματουργικών εργασιών εδώ και αρκετά χρόνια και εξυπηρετεί με συνέπεια και επαγγελματισμό όλο το νομό Λασιθίου, το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη. Η έδρα μας βρίσκεται στο νομό Λασιθίου στην Κρήτη και έχουμε αναλάβει έως σήμερα ένα μεγάλο αριθμό δημόσιων και ιδιωτικών έργων ( πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες ) σε όλη την Κρήτη. 
 
Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα υπερσύγχρονων μηχανημάτων, άριστα συντηρημένα, έμπειρο προσωπικό που διαθέτει την πείρα και την τεχνογνωσία για οτιδήποτε αφορά τις χωματουργικές εργασίες κάθε είδους και παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
 
Σας προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε είδους χωματουργική εργασίας όπως, εσκαφές, κατεδαφίσεις, μπαζώματα, εκβραχισμοί, διαμορφώσεις χώρων, διανοίξεις δρόμων και κάθε είδους χωματουργική εργασία. Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε οποιαδήποτε εργασία και αν μας ανατεθεί και εξυπηρετούμε άμεσα όλο το νομό Λασιθίου, το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη. 
 
Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η  ποιότητα όλων των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. 
 
 
 
"Αν ψάχνετε και εσείς μια εταιρεία που να διαθέτει μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση και να έχει και τον απαραίτητο εξοπλισμό για χωματουργικές εργασίες πάσης φύσεως, επικοινωνήστε μαζί μας."
 
 

Χωματουργικές Εργασίες | Χριστινάκης Μιχάλης
Ίστρον - Καλό Χωριό | Λασιθί Κρήτης
Τηλ: 2841061911 Κιν: 6977658625